Društvo

Nogometni klub Lipa organizira tradicionalnu “Lipljansku noć”

30-01-2024 • 07:24
Rva
NK Lipa godinama organizira tradicionalno druženje članova, igrača i simpatizera kluba, a 28. Lipljanska noć održat će se u subotu, 3. veljače

Nogometni klub Lipa (Stara Lipa) osnovan je 1974. godine te će ove godine obilježiti pola stoljeća postojanja i uspješnog rada. Klub godinama organizira zabavno-glazbenu priredbu pod nazivom „Lipljanska noć“, tradicionalno druženje članova, igrača i simpatizera kluba, a gosti budu i sponzori kluba. Organiziranjem ove zabave osiguravaju se i dodatna sredstva za financiranje kluba.

Tradicionalna, 28. Lipljanska noć održat će se u subotu, 3. veljače s početkom u 20,00 sati u sali Nova Lipa. Cijena ulaznice je 30,00 EUR, a u cijenu je uključena neograničena konzumacija hrane i pića. Goste uz dobru zabavu i živu glazbu tradicionalno očekuje i bogata tombola. Ulaznice se mogu osigurati kod predsjednika kluba Hrvoja Mijatovića na broj mobitela 098/919-1097. Broj mjesta je ograničen, a ulaznice treba kupiti ili rezervirati ranije zato što to neće biti moguće na dan održavanja zabave, poručili su iz organizacije.