Sport

NK Croatia Mihaljevci utakmicom protiv nekadašnjeg NK Kamen Ingrad slave 50 godina postojanja

20-03-2024 • 07:56
Rva
Nakon utakmice sve očekuje zabavni program i veliki koncert Slavonskih Lola.

Dana 30. svibnja 2024. godine održat će se proslava 50 godina postojanja Nogometnog kluba Croatia Mihaljevci. Tom prigodom cjelodnevni program u Mihaljevcima bit će prilagođen svakome, najavili su iz Kluba.

Već u 14,30 sati igra se utakmica između Ženskog nogometnog kluba Slavonija Požega i Ženskog nogometnog kluba Mikanovci. Nakon toga, od 17,00 sati domaći “bijeli” igraju utakmicu protiv nekadašnjeg bivšeg prvoligaša NK Kamen Ingrad iz Velike, koji će biti predvođeni igračima koji su nekad branili boje slavnog klupa.

Antun Andričević, Marijan Bakula, Nevio Berdi, Dalibor i Damir Bognar, Tomislav Božić, Mate Brajković, Goran Brkić, Mario Darmopil, Radoslav Gusić, Mislav Karoglan, Zoran Zekić, Sergej Jakirović, Ivo Smoje, Edin Mujčin, Oliver Hrmić, Branko Sadilek, Mile Pavelić, Joško Popović, Kruno Rendulić, Ninoslav Parmaković, Braslav Ostojić, Krešo Brkić, Petar Tomić, Srđan Lakić samo su od nekih koji će sudjelovati u ovoj odličnoj utakmici, najavili su organizatori.

Nakon utakmice sve očekuje zabavni program uz grupu Prestige te će u 21 sat uslijediti veliki koncert Slavonskih Lola.

„Zato Vas pozivamo na ovaj veliki događaj na stadion Grabovac 30.5. vidimo se u što većem broju. Također ulaznice su već u prodaji, cijena ulaznice je 10,00 EUR u pretprodaji, te 15,00 EUR na dan koncerta. Ulaznice možete kupiti na stadionu za vrijeme odigravanja utakmica, u Caffe bar Vanilla, te Caffe bar Drag star. Za više informacija 091/7677-609 (Tomislav) ili 095/866-8786 (Dražen).“ – poručili su iz NK Croatia Mihaljevci.