Scena

Najpoznatiji hitovi Letećeg odreda odzvanjat će u petak u Zlatnom lugu uz Castrum gin u ruci

09-07-2024 • 12:21
Rva
Gin tonik je omiljeno piće svih generacija posljednjih nekoliko godina, a ako tome pridodamo odlično društvo, glazbu uživo te domaću gastro ponudu, savršeni ljetni provod je zagarantiran.

Gin tonik je omiljeno piće svih generacija posljednjih nekoliko godina, a ako tome pridodamo odlično društvo, glazbu uživo te domaću gastro ponudu, savršeni ljetni provod je zagarantiran. Dokaz tomu je Gin tonik party pod zvijezdama, koji se prošle godine u srpnju održao u idiličnom ambijentu restorana Zlatni lug, a u organizaciji upravo Zlatnog luga i destilerije Castrum, uz potporu Turističke zajednice Grada Požege.

Na tom valu će se ovog petka, 12. srpnja održati gin tonik party uz nastup legendarne grupe Leteći odred.

Gotovo da i ne postoji osoba koja ne zna stihove pjesama Sanjao sam moju Ružicu, Od Prevlake do Dunava, Hej lutkice ili pak Kao stari moj. Hitovi su to koji postoje gotovo tri desetljeća, a i dalje nas navode da ih pjevamo iz sveg glasa.  Iako se najavljuje jako topla večer, atmosferu će još dodatno zagrijati DJ Topa.

U ponudi će se pronaći Castrum gin i Planinkovac destilerije Castrum po promotivnim cijenama.

Ova mala destilerija iz Kaptola na tržištu je tek nešto više od tri godine, ali broje velike uspjehe za sva tri svoja proizvoda, a svakako preporučuju da na partyju probate i posebnu kombinac iju biljnog likera i tonika – pelin tonik. Za hranu biti zadužena već odlično uigrana ekipa iz Zlatnog luga, a na meniju će se pronaći dimljena kobasica u pecivu, burgeri i ćevapi. Ova party poslastica započet će u petak od 20 sati. Ulaz je besplatan, a stol možete rezervirati pozivom na broj 098 472 483 – Ena.

Pozvani su svi – od Prevlake pa sve do Dunava. Sve detalje možete pronaći na Facebook eventu.

Foto: RVA