Društvo

Na nekoliko lokacija u Požegi održano višednevno kviz natjecanje Sova

22-04-2024 • 08:09
Rva
Organizatori su za ovu godinu pripremili "klasično" izdanje koje se sastoji od pojedinačnog kviza, kviza parova i kviza za četveročlane ekipe, kao i nekoliko kraćih tematskih pojedinačnih kvizova.

Dana 20. i 21. travnja 2024. u Požegi se održalo novo izdanje najstarijeg višednevnog kviz natjecanja u Hrvatskoj – Sova! Organizatori su za ovu godinu pripremili “klasično” izdanje koje se sastoji od pojedinačnog kviza, kviza parova i kviza za četveročlane ekipe, kao i nekoliko kraćih tematskih pojedinačnih kvizova.

Tijekom višednevnog kviz natjecanja Sova u Požegi kvizašima je postavljeno ukupno 760 pitanja.

Tako je Random pub kviz održan 19. travnja u Kazališnoj kavani kao uvod u Sova natjecanje. U subotu, 20. travnja na Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi održan individualni kviz i tematski književni i povijesni kvizovi, dok je ekipni kviz održan na Galeriji svjetlosti Gradske knjižnice Požega i okupio je 26 ekipa. U nedjelju je na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja održan i kviz u parovima, ujedno i zadnji kviz vikenda.

Rezultati ekipnog kviza Rezultati individualnih kvizova

Autori kvizova su Nikola Paleka (singl), Ana Marija Kolobarić, Maja Rogulj, Fabijan Čorak, Filip Karačić i Kristo Kristić (ekipni i parovi), Tomislav Bleiziffer, Ivica Brtan, Ivor Čevapović, Neven Milijić (specijalke).

Fotogalerija