Sport

Međunarodni stolnoteniski turnir “GEWO Požega Open” za seniore i veterane održat će se u Požegi

19-02-2024 • 07:31
Rva
Međunarodni stolnoteniski turnir "GEWO Požega Open" za seniore i veterane održat će se u Požegi

U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc, u nedjelju, 24. ožujka 2024. godine održat će se 3. Međunarodni stolnoteniski turnir “GEWO Požega Open” za seniore i veterane u organizaciji Stolnoteniskog kluba Požega i pod pokroviteljstvom Grada Požege.

Turnir će se igrati lopticama Gewo i to u velikoj dvorani gdje će biti postavljeno 14 do 16 ITTF stolova, a počet će u 10,00 sati. Prijave su moguće u četiri kategorije, a to su Seniori, Mlađi veterani (35 – 49 godina), Veterani (50 – 59 godina) i Stariji veterani (60 +). Natjecati se mogu i žene u svojim prijadajućim kategorijama. 

Svi mečevi će se igrati na 3 dobivena seta, a natjecanje će se organizirati po grupama od četiri igrača iz kojih će po dva najbolje plasirana nastaviti natjecanje u drugom krugu koji se igra na ispadanje. Organizator će najbolje pojedince nagraditi peharima i sportskom opremom za osvajanje 1., 2. i 3. mjesta. U seniorskoj konkurenciji prvak će biti nagrađen i novčanom nagradom u iznosu od 150,00 EUR. Za 3. mjesto se ne igra dodatni susret. 

Prijave su moguće do četvrtka, 21. ožujka do 23,00 sata i to na e-mail adresu stkpozegahr@gmail.com ili na broj mobitela 099/484-4544. U prijavi treba navesti ime i prezime, grad i klub za koji igrač nastupa, rang natjecanja kao i godinu rođenja te kategoriju u kojoj će nastupiti. Kotizacija iznosi 15,00 EUR po igraču, a za učešće u dvije kateogrije (apsolutna i starosna) je 20,00 EUR. U kotizaciju je uključena hrana i piće u dvorani tijekom natjecanja te ručak ili večera s pićem nakon turnira. 

Izvor: Požeški športski savez