Sport

Lucija i Niko najbolji Požežani

21-02-2024 • 14:08
Rva
Mladi natjecatelji Stolnoteniskog kluba Požega sudjelovali su proteklog vikenda na 46. Memorijalu Đuro Dubenik u Dugom Selu

Mladi natjecatelji Stolnoteniskog kluba Požega sudjelovali su proteklog vikenda na 46. Memorijalu Đuro Dubenik u Dugom Selu.

„Nastupilo je preko 400 natjecatelja iz najjačih klubova Hrvatske, te igrači iz Poljske, Ukrajine i Maldiva. STK Požega predstavila se s devet igrača u različitim dobnim kategorijama, koji su odigrali vrhunski stolni tenis i predstavili klub i Požegu u lijepom sportskom svjetlu. Moramo svakako napomenuti da je  STK Požega i dalje klub sa najvećim brojem  prijavljenih natjecatelja.

Veliki uspjeh ostvarila je Lucija Novak osvojenim trećim mjestom, nakon niza pobjeda nad visokorangiranim djevojčicama Hrvatske rang liste. Također, Niko Škoko Zdelar osvojio je treće mjesto u kategoriji Klinci, gdje se pobjedama učvrstio na trećem mjestu najmlađih igrača Hrvatske.

Na turniru su nastupili i Ivan Smiljanić, Nera Vujasinović, Luka Budimir, Ivano Špehar, Matej Barišić, Vigo Škoko Zdelar te Laura Ambruš.

Čestitke natjecateljima i trenerima na ostvarenom rezultatu i roditeljima na prijevozu i podršci.“, poručili su iz STK Požega.