Scena

Kutjevo: Objavljeni javni pozivi za vinski maraton, vinsku alku i dječju utrku traktora

23-05-2024 • 07:54
Rva
Turistička zajednica Grada Kutjeva u suradnji s Udrugom Kutjevački vinari te uz pokroviteljstvo Grada Kutjeva organizira Festival graševine, 2024.

Turistička zajednica Grada Kutjeva u suradnji s Udrugom Kutjevački vinari te uz pokroviteljstvo Grada Kutjeva organizira Festival graševine, 2024. U sklopu manifestacije, na Trgu graševine 1. lipnja održat će se vinski maraton, vinska alka i dječja utrka traktora.

Turistička zajednica Grada Kutjeva poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave na vinski maraton. Uvjeti za sudjelovanje su punoljetnost, dobro tjelesno i zdravstveno stanje kako bi kandidat izdržao/la napore dugotrajnog trčanja te ujedno konzumacije vina u nekoliko vinarija.

Svi zainteresirani kandidati trebaju popuniti prijavnicu koja se nalazi u prilogu ovog Javnog poziva. Popunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti do 27. svibnja 2024. godine na e-mail:  ili u ured Turističke zajednice Grada Kutjeva na adresi Republike Hrvatske 74, Kutjevo.

Javni-poziv-Vinski-maraton-2024
Prijavnica-Vinski-maraton-2024

Javni poziv – Vinska alka, 2024.

Turistička zajednica Grada Kutjeva poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave za vinsku alku. Za kandidate će biti osigurano koplje, alka i prijevozno sredstvo (bicikl).

Svi zainteresirani kandidati trebaju popuniti prijavnicu koja se nalazi u prilogu ovog Javnog poziva. Popunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti do 27. svibnja 2024. godine na e-mail:  ili ured Turističke zajednice Grada Kutjeva na adresi Republike Hrvatske 74, Kutjevo.

Prijavnica-Vinska-alka-2024
Javni-poziv-Vinska-alka-2024

Javni poziv – Dječja utrka traktora 2024.

Turistička zajednica Grada Kutjeva poziva zainteresirane roditelje da prijave djecu starosne dobi do 8 godina na dječju utrku traktora.

Svi zainteresirani kandidati trebaju popuniti prijavnicu koja se nalazi u prilogu ovog Javnog poziva uz obavezan pristanak roditelja. Popunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti do 27. svibnja 2024. godine na e-mail:  ili u ured Turističke zajednice Grada Kutjeva na adresi Republike Hrvatske 74, Kutjevo.

Prijavnica-Djecja-utrka-traktora-2024
Javni-poziv-Djecja-utrka-traktora-2024