Sport

Još jedna Zlatna kaciga za Mateja Jaroša: “Najbolji motociklist u disciplini Cross Country”

29-01-2024 • 08:03
Rva
Svečanost “Noć motociklizma” održana je protekle subote, 27. siječnja u Križevcima, u organizaciji Hrvatskog motociklističkog saveza i MK-a Križevci, a nagrađeni su najbolji motociklisti, klubovi, timovi i organizatori utrka Hrvatske.

Svečanost “Noć motociklizma” održana je protekle subote, 27. siječnja u Križevcima, u organizaciji Hrvatskog motociklističkog saveza i MK-a Križevci, a nagrađeni su najbolji motociklisti, klubovi, timovi i organizatori utrka Hrvatske za 2023. godinu. Predsjednik AMK “Križevci” Stjepan Krpanić i predsjednik HMS-a Stjepan Peršin uvodno su pozdravili sve prisutne te nagrađenima čestitali na odličnim rezultatima.

“Matej Jaroš – CC prvak Hrvatske 2021-2022-2023“

Požežanin Matej Jaroš, član Moto kluba Požega Promet u disciplini Cross Country (CC) osvojio je 1. mjesto. Također je proglašen najboljim motociklistom u istoj disciplini. Zbog ostvarenih rezultata u sezonama 2021., 2022., i 2023., Matej je dobio i Zlatnu kacigu.

O Zlatnim i Dijamantnim kacigama Matej Jaroš je razgovarao u emisiji „Jutro s Matkom“, a cijeli razgovor možete poslušati i pročitati ovdje.

“Sa svojim motorom ili bez njega, nije mi problem očito, tako da ću pokušati osvojiti tu Dijamantnu kacigu, to je nekakva kruna karijere, otkrio je Matej Jaroš prilikom gostovanja u emisiji „Jutro s Matkom“. Čestitamo Mateju na ostvarenim rezultatima!

Foto: privatne fotografije