Scena

HOPA Fest ovog vikenda: „PankeRaj na zemlji!“

10-06-2024 • 11:30
Rva
Pripremite se za brutalno energičan vikend, na punk-rock festivalu lipnja! Požeška gora će se pretvoriti u epicentar žestokog zvuka, okupljajući ljubitelje glazbe iz cijele Slavonije i šire.

HOPA – Hill Open Air Fest Požega u svom prvom izdanju donosi bogat dvodnevni program, odlične bendove, kampiranje, osiguran prijevoz do brda i još mnogo toga! Ovog vikenda, u petak i subotu, 14. i 15 lipnja na Požeškoj gori održat će se prvi HOPA Fest. Kako do ulaznica, što sve možete očekivati tijekom dvodnevnog festivala na Požeškoj gori i kako uopće doći do tamo?! Doznali smo od organizatora, predsjednika Udruge Kulturist Darija Ledića.

Požega se vraća na punk i rock scenu uz HOPA Fest!

Doživi žestoke riffove u srcu Požeške gore, ne propusti događaj o kojemu će se dugo pričati! U petak nas očekuje veliki SPOK Open Air party te HOPS beer fest s lokalnim craft pivarima. U subotu nas čeka pet bendova već od 17 sati, nakon toga bit će gledanje utakmice Hrvatska  Španjolska na velikom ekranu te nastavak svirke i zabave.

“Poziv je svima da, ako mogu, da izbjegnu dolaziti na brdo s autima, budući da nema mjesta za parkiranje. Nije problem da vas netko doveze, ali za sve će biti organiziran taxi prijevoz s Trga Svetog Trojstva, od 18:30 će već voziti, pa sve do 22 sata. U subotu će prijevoz čak krenuti ranije od 17 sati, a vozit će svakih deset minuta, također do 22 sata navečer.. Taxi vas vozi besplatno i imat će na sebi oznake Festivala.” – objasnio je Ledić.

Skoči i reci – HOPA!

Line-up: Savršeni Marginalci, Atheist Rap, BOA II, One Step Away – OSA, Detmeć, Koridor, KDP, Kombinator, Magical Mistery Band.

Ulaznice putem Entrio.hr. U cijenu ulaznice uključeno je: Dva dana žestokih koncerata, besplatno kampiranje, Shuttle bus od centra do lokacije koncerta, gledanje nogometne utakmice Hrvatska – Španjolska, dobra dobra zabava! Za više informacija o događaju zapratite FACEBOOK HOPA ili posjetite Kulturist.hr.

U sklopu Hopa Festivala održat će se i 1. HOPA ROCK&RUN CENER Trail, u subotu na obroncima Požeške gore. Start i cilj utrke je na mjestu gdje se održava festival u blizini kapele svetog Vida. Staza se spušta i penje prekrasnim brežuljcima prolazeći kroz vinograde i šumske puteve obroncima Požeške gore uz žestoke riffove uz stazu. Prijave za utrku su zatvorene, no dobrodošli ste trčati i navijati tijekom njezinog održavanja.

Cijeli razgovor poslušaj na našem Mixcloud kanalu i vidimo se na HOPA Festu!