Kultura

Gradsko kazalište Požega s predstavom “Kako kaže…?!” gostovalo u Kutjevu

23-06-2024 • 12:26
Rva
Cilj Grada Kutjeva je tijekom Kulturnog ljeta približiti djeci različite aktivnosti, a jedna od njih je i gluma pa će tako krajem ljeta biti održana Mala škola kazališta u Kutjevu.

U sklopu Kulturnog ljeta u Kutjevu održana je interaktivna predstava “Kako kaže…?!” Gradskog kazališta Požega. U parku kraj kapele svetog Josipa, sjedeći na dekama djeca su uživala u predstavi na otvorenom. Interaktivna predstava zabavila je djecu, ali i roditelje koji su pratili avanturu glumaca na njihovom putovanju.

Gradsko kazalište Požega započelo je osvajati i odgajati svoju publiku ponajprije redovitim repertoarom za djecu i odrasle, ali i edukacijama djece, mladih te odraslih amatera. Cilj Grada Kutjeva je tijekom ovog Kulturnog ljeta približiti djeci različite aktivnosti, a jedna od njih je i gluma pa će tako krajem ljeta, točnije 16. i 17. rujna biti održana Mala škola kazališta u Kutjevu. Program će voditi Gradsko kazalište Požega, a iz Grada vjeruju kako će biti mnogo malih glumaca koji će htjeti sudjelovati i okušati se u glumi.

Izvor: kutjevacki.hr