Gospodarstvo

Gradska tržnica Pleternica proslavila 3. rođendan

21-01-2024 • 07:56
Rva
Gradska tržnica Pleternica proslavila je 3. rođendan, što je bio povod za malo slavlje s onima koji su prodavali i kupovali tijekom subotnjeg dana na tržnici

Gradska tržnica Pleternica proslavila je 3. rođendan, što je bio povod za malo slavlje s onima koji su prodavali i kupovali tijekom subotnjeg dana na tržnici.

Stalnim prodavačima je direktor Pleterničkog komunalca Tomislav Ećimović uručio crvene ruže, a kupci su mogli kušati rođendansku tortu pleterničke slastičarnice. Ovaj poseban dan uz sve na tržnici proslavila je i gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić.

“Čestitamo Vama prodavačima, ali i kupcima jer upravo ste Vi oni koji činite i upotpunjujete našu Gradsku tržnicu! Misli odgovorno, kupuj lokalno.” – poručili su iz Gradske tržnice.

Za posjetitelje tržnice organizirano je putem i nagradno darivanje putem Facebooka, a svi koji su željeli sudjelovati trebali su odgovoriti na pitanje o tome koliko je ukupno stalnih prodavača u unutarnjem i vanjskom dijelu Gradske tržnice Pleternica. Prva je točno odgovorila Goga Petković, a riječ je o 25 stalnih prodavača.