Kultura

Gotovo 400 posjetitelja posjetilo Muzej bećarca tijekom Noći muzeja

29-01-2024 • 07:26
Rva
Hrvatsko muzejsko društvo organiziralo je po devetnaesti put manifestaciju Noć muzeja, koja je održana proteklog petka, 26. siječnja u suradnji s brojnim hrvatskim muzejima i drugim baštinskim, znanstvenim i obrazovnim institucijama.

Hrvatsko muzejsko društvo organiziralo je po devetnaesti put manifestaciju Noć muzeja, koja je održana proteklog petka, 26. siječnja u suradnji s brojnim hrvatskim muzejima i drugim baštinskim, znanstvenim i obrazovnim institucijama. U Muzeju bećarca u Pleternici posjetitelji su mogli iskoristiti mogućnost besplatnog obilaska i utonuti u priču o bećarcu.

Gotovo 400 posjetitelja je posjetilo Muzej tu večer, od mališana do onih starijih generacija, a sudeći po fotografijama koje su objavili iz Muzeja bećarca – svi su bili oduševljeni sadržajem koji se može pronaći u Muzeju ispod jedinstvenog Trga bećarca u Pleternici.

Ako niste još imali prilike posjetiti Muzej bećarca u Pleternici, to možete napraviti od utorka do petka u vremenu od 8 do 16 sati te vikendom od 16 do 20 sati. Praznicima Muzej također radi od 16 do 20 sati, dok ponedjeljkom ne radi. Muzej bećarca u Pleternici je inovativan i zabavan multimedijalni centar koji će vam otkriti sve tajne ove jedinstvene glazbene forme i potaknuti vas da i sami zapjevate.

Foto: Muzej bećarca