Scena

GALIĆ VINA: Zlatna medalja za Crno9 na Mundus vini 2024.

29-02-2024 • 14:35
Rva
Sa strašću vam predstavljamo posljednje priznanje za naše „Crno 9 2017“, vino koje je već očaralo ljubitelje diljem svijeta

Sa strašću vam predstavljamo posljednje priznanje za naše „Crno 9 2017“, vino koje je već očaralo ljubitelje diljem svijeta. Na 34. Grand International Wine Award MUNDUS VINI osvojili smo zlatnu medalju, kao priznanje za stručnost i inovacije koje provodimo, pružajući nezaboravan okus i iskustvo u svakom gutljaju.

„Crno 9“ plod je rada našeg izuzetnog tima i vlasnika Josipa Galića koji su od samih početaka posvećeni postizanju vrhunske kvalitete i autentičnog okusa. Svaka boca „Crno 9“ nosi pečat vrhunskog kvaliteta, uz iznimnu pažnju posvećenu svakom koraku proizvodnog procesa, od odabira najboljih grožđa do precizne fermentacije i dozrijevanja.

„Crno 9“ će vas oduševiti bogatstvom slojeva aroma i kompleksnošću okusa. Paleta se proteže od vrlo ugodnog mirisa crnih ribizla i suhih šljiva, iza kojega slijede profinjene začinske arome crnog papra, cedrovine i muškatnog oraščića, stvarajući izvanredno uravnotežen i dugotrajan dojam na nepcu. Okus je masivan i snažan, blago pikantan, ali istovremeno i iznimno slastan. Svaki gutljaj pruža neponovljivo iskustvo koje će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje vina. Odležavanjem u trajanju od 24 mjeseca u barrique bačvama dobili smo bogato i kompleksno vino, sposobno za dozrijevanje više od 15 godina.

Bilo da uživate u opuštenom druženju s prijateljima ili slavite posebne trenutke, „Crno 9“ savršen je pratitelj svake prigode. Njegova svestranost i izvanredan okus čine ga idealnim izborom za svečane večere, romantične večeri ili jednostavno uživanje u trenucima opuštanja kod kuće. Kolekcija Galić vina dostupna je u odabranim vinotekama i ugostiteljskim objektima diljem zemlje, kao i putem naše ONLINE TRGOVINE omogućavajući svima da uživaju u jedinstvenom okusu i kvaliteti naših vina.

PROMO: Galić vina