Scena

[FOTO] Uskršnji sajam u Požegi okupio brojne izlagače i posjetitelje

29-03-2024 • 13:03
Rva
Uskršnji sajam u Požegi okupio je brojne izlagače i posjetitelje koji su uživali u sunčanom dopodnevu.

Uskršnji sajam svakako je jedan od događaja koji upotpunjuje popis tradicionalnih priča u gradu Požegi te svake godine dobije jednu novu dimenziju. Turistička zajednica Grada Požege i ove godine organizira Sajam koji će se održati u šetališnoj zoni, tijekom petka i subote.

“Na ovogodišnjem sajmu imamo nešto više od 40 izlagača s domaćim proizvodima, rukotvorinama, cvijećem, šarenim pisanicama i svim onim prigodnim uskršnjim proizvodima. Sajam će u petak trajati tijekom cijeloga dana te u subotu do 14 sati.” – najavila je Mirna Šimunović Svoboda, direktorica Turističke zajednice Grada Požege.

Na ovaj način potiču sugrađane da razmišljaju lokalno prilikom kupovine uskrsnih dekoracija i drugih proizvoda, da podrže obrtnike i male poduzetnike, dodala je.

„Sajam će biti popraćen dodatnim sadržajem i zabavnim programom koji će obogatiti iskustvo svakog posjetitelja. Subota, 30. ožujka bit će posvećena djeci, u suradnji s Gradskim kazalištem Požega bit će odigrana prigodna predstava od 11 sati. Po završetku predstave se selimo u Park pod gradom gdje ćemo u suradnji s Izviđačima održati potragu za pisanicama. U subotu ćemo također imati i vožnju kočijom u centru grada, vjerujem da će i to biti interesantno. Pozivam sve naše najmlađe i njihove roditelje da se odazovu ovom programu, najavljeno je lijepo toplo i sunčano vrijeme, vjerujem da će to biti motivacija svima da se odazovu. – rekla je Mirna Šimunović Svoboda, direktorica Turističke zajednice Grada Požege.

VEZANI ČLANAK

Posni obrok za građane: Podijeljeno tisuću porcija girica u Požegi