Društvo

[FOTO] Pub kviz i studentska roštiljada

18-04-2024 • 08:45
Rva
U Studentskom domu dr. Franjo Tuđman u Požegi održan je Pub kviz i roštiljada

U Studentskom domu dr. Franjo Tuđman u Požegi održan je Pub kviz i roštiljada u organizaciji Studentskog zbora, Savjeta mladih grada Požege i Udruge Alumni “FTRR” uz podršku Studentskog centra i Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. U zajedničkoj sinergiji i dogovoru organiziran je zanimljiv i edukativan sadržaj za studente gdje su isti kroz pub kviz pokazali veliku količinu entuzijazma i inovativnosti uz znanje što je svakako obilježilo ovaj zanimljiv događaj.

Navedeni sadržaji su izuzetno popularni kod mladih generacija trenutno te vježbaju i treniraju njihovo znanje iz opće kulture te poznavanje znanosti, umjetnosti, zemljopisa i slično. Na početku događaja sve nazočne je pozdravio predsjednik Alumni “FTRR” Bruno Horvat koji je izrazio zadovoljstvo što se okupio veliki broj studenata te iskazao svoju zahvalu na podršci ravnatelju Studentskog centra Požega Domagoju Prši te prodekanu za razvoj doc. dr. sc. Berislav Andrliću koji su bili nazočni događaju.

Za sudjelovanje se prijavilo ukupno osam ekipa od kojih su “Name od team”,  “Patke u magli” i “Predzadnji” osvojili prva tri mjesta za koja su dobili vrijedne nagrade. Nakon kviza druženje se nastavilo ispred Studentskog doma uz roštilj i piće za sve te glazbeni program za koji su se pobrinuli “Braća Lučić” i “MS DJ Team”. Pjesma ples i druženje nastavili su se do kasnih večernjih sati.

Tekst i foto: Udruga Alumni FTRR