Sport

[FOTO] Održani “Susreti generacija kutjevačkih rukometaša”

26-02-2024 • 08:03
Rva
Prije tri godine Kutjevčani su počeli rad s najmlađim generacijama koje bi trebale povratiti slavu svojih prethodnika – majki i očeva, djedova i baka, istaknula je voditeljica Rukometnog kluba Kutjevo Ana Marković Voštog

Protekle subote održani su “Susreti generacija kutjevačkih rukometaša” u dvorani Osnovne škole Zdenka Turkovića. Dopodne je bilo rezervirano za najmlađe rukometaše, dok je kasno poslijepodne bilo rezervirano za susrete generacija kutjevačkih rukometaša.

Uz domaćina Rukometni klub Kutjevo, u goste su došli i Rukometni klub Slavonka iz Nove Gradiške, Rukometni klub Slavija iz Starog Petrovog Sela te Rukometni klub Krivaja iz Zavidovića (BIH).

Prije otvorenja sve prisutne je pozdravila voditeljica Rukometnog kluba Kutjevo Ana Marković Voštog koja je poželjela sreću i dobrodošlicu svim ekipama te dodala kako je Kutjevo bilo poznato ne samo po vinu, nego i po vrhunskim rukometašima. Prije tri godine Kutjevčani su počeli rad s najmlađim generacijama koje bi trebale povratiti slavu svojih prethodnika – majki i očeva, djedova i baka, istaknula je.

Događaj je otvorio gradonačelnik Grada Kutjeva Josip Budimir koji je pozdravio sve prisutne i izjavio da je sretan što vidi ovoliko mladih i veselih sportaša na jednom mjestu. Također je rekao da će nastaviti i dalje podržavati sport te nastojati da mladi imaju što bolje uvjete za rad jer su mladi budućnost grada. Nakon uvodnih govora uslijedile su utakmice svih generacija.

Izvor: kutjevacki.hr