Sport

Evo kako se Mihaljevci pripremaju za proslavu 50 godina Nogometnog kluba “Croatia”

14-05-2024 • 07:33
Rva
Cjelodnevne aktivnosti u sklopu proslave 50 godina NK Croatije - Veliki koncert Tamburaškog sastava "Slavonske Lole" 

Članovi Nogometnog kluba Croatia ovih su dana uredili fasadu svog sportskog objekta kako bi u novom i svježem ruhu dočekao 30. svibnja, odnosno dan kad će biti središnja proslava pola stoljeća Nogometnog kluba. Obojili su fasada u boje hrvatske zastave, te su izradili i postavili natpis i grb kluba na objekt, kako bi bio reprezentativniji.

U četvrtak, 30. svibnja 2024. godine cjelodnevnim programom održat će se obilježavanje i proslava 50. godina postojanja Nogometnog kluba “Croatia” Mihaljevci. Središnje slavlje će započeti svečanom sjednicom Skupštine kluba u Gradskom kazalištu Požega u 10 sati i predstavljanjem monografije „Pola stoljeća Nogometnog kluba Croatia Mihaljevci“.

Tada će biti dodijeljena i priznanja zaslužnim članovima Croatie. Klupsku monografiju napisali su i pripremili autori Drago Adžić i Jurica Bešlić, a u tisak ide nakon posljednjeg kola aktualne sezone 2023./2024. koje je na rasporedu 9. lipnja, gdje u 5. kolu Lige za prvaka 1. Županijske nogometne lige na svom Grabovcu Mihaljevčani dočekuju Dinamo iz Rajsavca. 

Drugi dio proslave održat će se istog dana, u četvrtak, 30. svibnja na nogometnom igralištu u Mihaljevcima. U 14,00 sati Konjogojstvena udruga „Vallis Aurea“ će kraj nogometnog igrališta iza zapadne tribine Stadiona Grabovac imati izložbu konja te vožnju kočijom i zapregom za posjetitelje. U 14,30 sati igrat će se utakmica između Ženskog nogometnog kluba Slavonija Požega i ŽNK Mikanovci.

U 17,00 sati seniori Croatie igrat će protiv momčadi sastavljene od nekadašnjeg prvoligaša NK Kamen Ingrad iz Velike, za koju bi trebali nastupiti: Antun Andričević, Marijan Bakula, Nevio Berdi, Dalibor Bognar, Damir Bognar, Tomislav Božić, Mate Brajković, Goran Brkić, Mario Darmopil, Radoslav Gusić, Mislav Karoglan, Zoran Zekić, Sergej Jakirović, Ivo Smoje, Edin Mujčin, Oliver Hrmić, Branko Sadilek, Mile Pavelić, Joško Popović, Krunoslav Rendulić, Ninoslav Parmaković, Braslav Ostojić, Krešimir Brkić, Petar Tomić i Srđan Lakić.

U 19,00 sati je svečana večera. Nakon toga od 21,00 sat klub organizira veliki koncert Tamburaškog sastava “Slavonske Lole” na igralištu Grabovac, a od 23,30 sati fešta će se nastaviti uz grupu “Prestige”. 

Uprava Nogometnog kluba Croatia na čelu s predsjednikom Draženom Franjićem poziva sve na ovaj veliki događaj u četvrtak, 30. svibnja na stadionu Grabovac u Mihaljevcima. Ulaznice su već u prodaji, cijena ulaznice je 10,00 EUR u pretprodaji, te 15,00 EUR na dan koncerta.

U pretprodaji se ulaznice mogu kupiti na stadionu za vrijeme odigravanja domaćih utakmica, kao i u Požegi, u Caffe bar Vanilla i Caffe baru Drag star. Sve informacije se mogu dobiti i na brojeve mobitela 091/767-7609 i 095/866-8786.

Ulaznice ćete također imati priliku osvojiti putem nagradne igre koju RVA organizira uz Nogometni klub Croatia Mihaljevci, a za više informacija o tome morat ćete zapratiti našu Facebook stranicu.