Scena

Baby Lasagna postao prvi favorit za pobjedu za Eurosongu: ‘Upravo se dogodilo nešto ludo!‘

01-03-2024 • 08:37
Rva
Naime, Baby Lasagna je na većini kladionica koje u ponudi imaju okladu na pobjednika Eurosonga sad prvi favorit za trijumf.

Na stranici Eurovision World, koja na temelju koeficijenata 15 najvećih svjetskih kladionica sastavlja poredak natjecatelja Eurosonga i tako ukazuje koji od njih ima najviše šanse za pobjedu, hrvatski predstavnik Baby Lasagna u četvrtak navečer preuzeo je vodstvo!

Kladionice su predviđale da će upravo Ukrajina pobijediti na ovogodišnjem Eurosongu u Švedskoj, no u svega nekoliko dana od pobjede na Dori Marko Purišić već je bio značajno smanjio razliku, a u četvrtak je napravio i pobjedonosni zaokret.

Naime, Baby Lasagna je na većini kladionica koje u ponudi imaju okladu na pobjednika Eurosonga sad prvi favorit za trijumf.

Čim je, još i prije održavanja Dore, objavio spot na YouTubeu, kladionice su ga stavile na visoko treće mjesto, a tijekom vikenda tu je poziciju održavao. Prva je cijelo vrijeme bila Ukrajina s 18 ili 19 posto šansi za pobjedu, a Italija je imala oko 9 posto. Hrvatska je tijekom nedjelje bila treća s oko 6 posto, a onda je Baby Lasagna pobijedio na Dori.

Prema stranici Eurovision World, na prvom mjestu kladionica danas je Hrvatska, dok je Ukrajina na drugom mjestu.

Italija je s trećeg pala na četvrto mjesto, dok je na trećem mjestu sad Island, no obje su zemlje na osam posto. Belgija je na petom mjestu s pet posto. Isti postotak ima i Švedska na šestom mjestu. Kladionice su inače vrlo precizne, jer su od zadnjih pet izbora četiri puta pogodile pobjednika.

Ovu odličnu vijest za Hrvatsku u četvrtak navečer na svom Instagramu komentirao je i sam Baby Lasagna.

“Upravo se desilo nešto ludo, u ovom trenutku ne znam ni kako bih reagirao na ovo, ne mogu to još niti pojmiti, ali Hrvatska je upravo zauzela prvo mjesto na kladionicama. Što!?!”, rekao je u videu.

Izvor: jutarnji.hr Foto: YouTube