Scena

Baby Lasagna nakon Eurosonga najavio turneju: “Sljedeće godine udaramo po Europi”

14-05-2024 • 12:25
Rva
Najavio je i nove pjesme: "Nakon ovoga svega što se dogodilo, počeo sam razmišljati da pišem malo na hrvatskom."

Naš Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić gostovao je u Dnevniku HRT-a te istaknuo da mu se život promijenio za 180 stupnjeva. Na pitanje što misli čime je osvojio ljude, skromno je rekao da ne zna: “Ja sam svoj, pokušavam biti svoj u glazbi i razgovorima”, rekao je.

“Već od Dore je to uzelo maha, ali evo sad je baš otišlo na neku novu, nepoznatu razinu, u kojoj se još uvijek pokušavam snaći. Ali, apsolutno, svaki aspekt života mi se promijenio, bar u poslovnom dijelu”, rekao je, dodavši da je malo umoran, ali duševno ispunjen.

Nije očekivao takav doček kakav obično dobije hrvatska reprezentacija. Jedan od najemotivnijih trenutaka dočeka u Zagrebu bio je kada se Marko rasplakao, a njegova eurovizijska ekipa ga je zagrlila. “Stvorio se osjećaj zajednice i jedinstva”, rekao je.

Najavio je turneju po Hrvatskoj i Europi

Najavio je turneju iduće godine, a do kraja ove godine nastupat će po Hrvatskoj. “Želimo napraviti koncerte na domaćem tržištu i onda nakon toga početkom sljedeće godine u planu je europska turneja. Nešto će biti Europe i u ovoj godini, ali sljedeće godine udaramo po Europi, a za sada ćemo se malo družiti s domaćima”, rekao je Marko te najavio nove pjesme.

“Nakon ovoga svega što se dogodilo, počeo sam razmišljati da pišem malo na hrvatskom. Mislim da će se slušatelji iznenaditi, podosta je kaotično”, rekao je Marko. 

Izvor: HRT/Index.hr