Društvo

Zimske radosti na Papuku

23-01-2023 • 08:10
Rva
Članovi Hrvatskog planinarskog društva Gojzerice ovog vikenda su kako kažu „otpustili“ kočnice i uživali u zimskim radostima snježnog Papuka.

Članovi Hrvatskog planinarskog društva Gojzerice ovog vikenda su kako kažu „otpustili“ kočnice i uživali u zimskim radostima snježnog Papuka. Malo su se sanjkali, malo skijali, malo hodali po dubokom snijegu, malo ložili vatru, malo kuhali čaj i vino te pekli kobasice i slaninu. Repertoar je bio potpun, tako da su svi mogli uživati na svoj način i upotpuniti dan.

„Glavni režiser i scenarist ovog opuštenog druženja bio je Anto Bošnjak, inače voditelj Markacističke sekcije u HPD Gojzerica Požega. Čovjek je pun manira i kvaliteta, a to je pokazao na skijaškoj stazi, kao i kroz organizaciju ovog predivnog druženja. Nema smisla puno pisati pošto fotografije govore same za sebe, jedino možemo pozvati i ostale građane Požeško-slavonske županije da se odvaže i uživaju u snježnoj idili prelijepog nam Papuka. Do iduće zgode i nezgode!“ – poručili su iz HPD-a Gojzerica.