Društvo

Ženska mladež DVD-a Vetovo osvojila zlatnu medalju na Državnom vatrogasnom natjecanju mladeži!

11-09-2023 • 14:20
Rva
Ovim uspjehom, mlade vatrogaske iz Vetova su na najljepši način predstavile svoje selo, cijelu županiju, vatrogasni centar i grad Kutjevo.

Ženska mladež iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vetovo nastupila je na 15. državnom vatrogasnom natjecanju mladeži u Novalji. U njihovoj kategoriji natjecalo se 50 ekipa, a cure iz Vetova ostvarile su odličan plasman, zauzevši visoko 16. mjesto. Nagrada koju su osvojile, zlatna medalja, ima veliko značenje za njih i predstavlja izvor ogromnog ponosa, prenosi Kutjevački.hr.

Ovim uspjehom, mlade vatrogaske iz Vetova su na najljepši način predstavile svoje selo, cijelu županiju, vatrogasni centar i grad Kutjevo. Svima koji su sudjelovali u pripremama za natjecanje, kao i voditeljima, upućujemo iskrene čestitke, prenosi Kutjevački.hr.

“Njihov trud i predanost su se isplatili. Nakon natjecanja, cure su se zabavile sudjelujući u vatrogasnim igrama, stvarajući tako dragocjene uspomene na ovu posebnu priliku. Velika zahvala ide svima koji su pružili podršku i omogućili našim curama da sudjeluju na ovom natjecanju.” – dodali su iz DVD Vetovo

Izvor: kutjevački.hr.