Sport

Željko Mitrović više nije trener Nogometnog kluba Požega

12-09-2023 • 10:47
Rva
Nakon trećeg poraza u četiri kola nove sezone Međužupanijske lige Slavonski Brod – Požega došlo je do promjene na klupi Nogometnog kluba Požega.

Nakon trećeg poraza u četiri kola nove sezone Međužupanijske lige Slavonski Brod – Požega došlo je do promjene na klupi Nogometnog kluba Požega. Ili da budemo precizni, tek će doći, novo trenersko rješenje se tek traži.

– Danas smo na moju inicijativu sjeli i usuglasili stav da se nešto mora mijenjati kako klub ne bi došao u još neugodniju situaciju. Požega je moj matični klub i svakako je interes kluba ispred svega, prezentirao sam to predsjedniku i tajniku kluba i na kraju smo dogovorili prekid suradnje. Uprava kluba radi dobro, odgovorno i ne idu izvan financijskih okvira koje imaju, nažalost to je u današnje vrijeme dovoljno za ovo što sada imamo u svlačionici, dosta je tu potentnih igrača, ali igrača koji su došli iz županijskih liga i treba im dosta vremena da se prilagode, uz to imamo i problema s ozljedama, poslovnim obvezama i kad se sve skupi došli smo do rezultata koji imamo u ovom dosadašnjem dijelu sezone. Rekao sam i predsjedniku i tajniku da ja apsolutno stojim klubu na raspolaganju za svaku moguću pomoć, samo više ne u trenerskoj ulozi, zahvaljujem im na iznimnoj suradnji kao i igračima te im želim puno uspjeha u nastavku sezone – za Sportalo je rekao sada već bivši trener Požege Željko Mitrović.

Požega je nakon četiri odigrana kola na 12. poziciji od 14 klubova, na računu su tri boda, a smjeni je prethodio poraz na gostovanju kod Mladosti u Sibinju. Rad s momčadi do imenovanja novog trenera preuzima trener Ivica Tadić Tašo koji je ranije i vodio prvu momčad Požege.

sportalo.hr