Društvo

Završena je ljetna sezona kupanja na požeškim Gradskim bazenima

28-08-2023 • 07:37
Rva
Iz Požeškog športskog saveza objavili su kako je došao kraj ovogodišnje ljetne sezone kupanja, zaključno s 27. kolovozom.

Iz Požeškog športskog saveza, koji je 2022. godine gašenjem Javne ustanove „Sportski objekti Požega“ preuzeo upravljanje Gradskim bazenima u Požegi, objavili su kako je došao kraj ovogodišnje ljetne sezone kupanja, zaključno s 27. kolovozom.

Bazeni su trebali raditi još tijekom cijelog narednog tjedna, ali zbog problema s filterima za pročišćavanje vode te u dogovoru s Gradskom upravom. Požeški športski savez će morati ranije zatvoriti Gradske bazene. Sezona je dakle zaključena jučer, 27. kolovoza, a ulaz je bio besplatan za sve posjetitelje, što su mnogi sugrađani i iskoristili kako bi se osvježili usred visokih temperatura.

Podsjetimo, ljetna sezona kupanja započela je 3. lipnja, a bazeni su bili otvoreni svakog dana od 08,00 do 20,00 sati. Cijena dnevne ulaznice za djecu bila je 1 euro, dok je za odrasle bila 3 eura (poludnevna – 2 eura). Godišnja ulaznica za odrasle bila je 65 eura, a za djecu 30 eura. Tijekom ljetne sezone je također uspješno održana još jedna Škola plivanja u organizaciji Požeškog športskog saveza, a koju je ove godine pohađalo 520 upisnika.