Sport

Započeo Međunarodni dječji turnir u Kutjevu i Vetovu

30-04-2023 • 09:28
Rva
Započeo je Međunarodni dječji turnir u Kutjevu i Vetovu

Jučer je započeo Međunarodni dječji turnir u Kutjevu i Vetovu, – kvalifikacijski turnir klubova za veliku svjetsku završnicu koja će se održati u Beču, točnije St. Poltenu. Mladi nogometaši iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja stigli su u Kutjevo i bore se na nogometnim travnjacima na ŠRC Kutjevo i Grot Vetovo.

Ovaj prestižni turnir pruža mladim igračima priliku da se iskušaju na međunarodnoj razini i steknu dragocjeno iskustvo natjecanja s vrhunskim klubovima.

Utakmice možete pratiti i danas tijekom cijelog dana. Igrače Nogometnog kluba Kutjevo možete bodriti u Vetovu – kategorija 2011. godište te u Kutjevu – dvije ekipe u kategoriji 2014. godište.

Na samom početku natjecanja sve su pozdravili gradonačelnik Grada Kutjeva Josip Budimir i zamjenik županice Ferdinand Troha.

No, osim nogometnog natjecanja, organizatori su se pobrinuli i za prigodne kulturno-zabavne sadržaje za sudionike i njihove obitelji. Gostoljubivi domaćini iz Kutjeva i Vetova potrudili su se da sudionici osjete dušu Slavonije, te će im omogućiti obilazak prirodnih ljepota i upoznavanje s običajima ovog dijela Hrvatske.

Foto: kutjevacki.hr