Društvo

Zaklada hrvatskih branitelja nudi potporu studentima

09-11-2023 • 08:29
Rva
Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji raspisala je Natječaj za potporu za obrazovanje za studente

Zaklada hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji raspisala je Natječaj za potporu za obrazovanje za studente, polaznike preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija. Natječaj, kojeg možete pregledati na službenim internetskim stranicama Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji ili putem mrežne stranice Ministarstva hrvatskih branitelja, pruža vrijednu priliku mladima da ostvare svoje obrazovne ambicije. Detalji natječaja dostupni su ovdje

Rok za prijavu na ovaj natječaj traje do 23. studenog 2023. godine, pri čemu je važno napomenuti da je to posljednji dan kada se prijave mogu poslati putem pošte.

Prijavu, zajedno s obveznom dokumentacijom, potrebno je poslati na adresu Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, koja se nalazi na adresi: Park Stara Trešnjevka 4, 10 000 Zagreb (s naznakom-Natječaj za potporu za obrazovanje)

Za sve upite vezane uz ovaj natječaj ili bilo kakva druga pitanja, zainteresirani se mogu obratiti osobno Područnom odjelu Ministarstva hrvatskih branitelja u Požegi, smještenom na adresi Vukovarska 4, Požega, Dom hrvatskih branitelja ili telefonski putem na broj 034/ 550-470.

Ova inicijativa Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata pruža značajnu podršku obrazovanju i priliku za napredovanje mladih studenata, potvrđujući njihovu važnu ulogu u izgradnji budućnosti Hrvatske. Svi zainteresirani studenti i članovi obitelji hrvatskih branitelja pozvani su da iskoriste ovu priliku i ostvare svoje obrazovne ciljeve.