Crna kronika

Vozačica (22) skrivila prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđena

15-11-2023 • 08:23
Rva
Vozačica (22) skrivila prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđena

Policijsko izvješće: U utorak 14. studenoga 2023. oko 21.30 sati u Požegi u Ulici Makse Kuntarića, 22-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, nije se kretala što bliže desnom rubu kolnika te je prešla vozilom na lijevu stranu i sletjela na šljunčani dio dvorišta gdje je prednjim dijelom vozila naletjela na stražnji dio parkiranog osobnog automobila u vlasništvu 56-godišnjaka. 22-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Stjepana Radića i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Brekinska.

U pretrazi pronađene dvije puške

Policijsko izvješće: U utorak 14. studenoga 2023., policijski službenici su temeljem naredbe Općinskog suda iz Bjelovara na području Pakraca pretražili obiteljsku kuću u kojoj boravi i osobni automobil koji koristi 51-godišnjak i pronašli pušku, zračnu pušku i kutiju s dijabolama, a koje je neovlašteno posjedovao. Protiv 51-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.