Crna kronika

Vozači pod utjecajem alkohola, jedan skrivio prometnu nesreću

24-12-2023 • 09:21
Rva
Nakon toga je došlo do pomicanja i zanošenja osobnog automobila te udara u  prometni znak

Policijsko izvješće: U subotu 23. prosinca 2023. oko 14 sati u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira, 52-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,36 promila upravljao osobnim automobilom, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prešao vozilom na obilježeno parkirališno mjesto i prednjim dijelom udario u zadnji lijevi dio parkiranog osobnog automobila u vlasništvu 73-godišnjaka.

Nakon toga je došlo do pomicanja i zanošenja osobnog automobila te udara u  prometni znak u vlasništvu „Hrvatskih cesta“.

Protiv 52-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policijsko izvješće: U nedjelju 24. prosinca 2023. oko 3.20 sati u mjestu Čaglin u Ulici kralja Tomislava, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,50 promila upravljao 21-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policijsko izvješće: U subotu 23. prosinca 2023. u ranim jutarnjim satima u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije ugostiteljskog objekta u vlasništvu 75-godišnjaka i otuđio novac.