Scena

Vinča i Marko dolaze u Gradsko kazalište Požega!

16-06-2023 • 07:18
Rva
U sklopu Kazališnih ljetnih večeri u Gradsko kazalište Požega dolazi naluđi stand up-show!

U sklopu Kazališnih ljetnih večeri u Gradsko kazalište Požega dolazi naluđi stand up-show! Dolaze energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović sa svojim jedinstvenim showom #DuplaDoza, najopuštenijim i “najluđim” stand-up showom u Hrvatskoj. Stand-up show održat će se u srijedu, 5. srpnja s početkom u 20 sati.

Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.

Ulaznice po cijeni od 8,00 EUR možete rezervirati na broj 034/273-161 ili mail marketing@gkp.hr. Radno vrijeme blagajne kazališta – srijedom i petkom od 10 do 12 sati, četvrtkom od 15 do 17 sati, te sat vremena prije početka programa. Rezervirane ulaznice se moraju preuzeti najkasnije dan prije predstave!

„Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkati, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom… Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se „zadirkivati“ i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.“ – poručili su organizatori.