Društvo

Vesela božićna radionica Poljoprivredno-prehrambene škole

08-12-2023 • 08:03
Rva
Uz izradu čestitki i kapica slušali su božićne pjesme, izradili pano na temu adventa te uživali u veseloj i kreativnoj atmosferi.

Veselu božićnu radionicu održali su u Poljoprivredno-prehrambenoj školi, a u njoj su sudjelovali učenici zanimanja pomoćni pekar i pomoćni cvjećar. Radionicu je organizirala profesorica Anita Bubak, kako bi učenice i učenici na kreativan i veseo način doživjeli blagdanski ugođaj u Školi.

Gošće na radionici bile su profesorice Aida Del Vechio koja u slobodno vrijeme izrađuje različite dekorativne predmete te je za ovu prigodu učenice i učenike podučavala kako izraditi božićne čestitke, te knjižničarka Škole Monika Bonić. Monika je s učenicima izrađivala je kapice od vune koje služe kao ukras na božićnom drvcu. Učenica Paula Majetić, maturantica zanimanja agroturistički tehničar ukrasila je školsku ploču za ovu prigodu.

Na radionici je bila i razrednica Sara Vasilj te pomoćnice u nastavi Zlatka Kraker Skeleđić, koja je na veliku radost sudionika ispekla predivne kolače, te Kristina Đuretić i Magdalena Japundžić. Radionicu je obišla i ravnateljica Marija Mršo Rajić. Uz izradu čestitki i kapica slušali su božićne pjesme, izradili pano na temu adventa te uživali u veseloj i kreativnoj atmosferi.