Scena

Velimir Zajec predstavio monografiju pred ispunjenim požeškim kazalištem

02-03-2023 • 11:15
Rva
Na poziv Udruge simpatizera i navijača NK Dinama iz Požege u Gradskom kazalištu Požega sinoć je održana promocija knjige „Zeko – biografija Velimira Zajeca"

Na poziv Udruge simpatizera i navijača NK Dinama iz Požege u Gradskom kazalištu Požega sinoć je održana promocija knjige „Zeko – biografija Velimira Zajeca“. Uz aktera biografije promociji je nazočio autor Sanjin Španović, a pred ispunjenom dvoranom govorili su o knjizi, koja na 480 stranica kroz razgovore sa 96 sugovornika i više od stotinu arhivskih članaka, govori o vrlo zanimljivoj karijeri i životu Velimira Zajeca.

Otkrili su brojne zanimljivosti i anegdote, publika je dobila priliku postaviti Zajecu zanimljiva pitanja, te ga podsjetiti na neke ljude s kojima se susretao u karijeri, a porijeklom su iz požeškog kraja.

U drugom dijelu promocije ljubitelji lika i djela Velimira Zajeca mogli su po sniženoj cijeni kupiti izdanje biografije uz njegov potpis, a priliku za fotografiranje s nogometnih velikanom iskoristili su poklonici svih generacija.

Po završetku, Velimir Zajec je posjetio i prostor Udruge simpatizera i navijača NK Dinama iz Požege u Ulici Stjepana Radića 7.