Društvo

Važna obavijest roditeljima polaznika Škole plivanja

12-07-2023 • 08:50
Rva
S obzirom na to da je bilo nekoliko neuobičajenih situacija tijekom prvog dana, učitelji Škole plivanja mole roditelje da se u narednim danima drže propisanih pravila!

Na Gradskim bazenima Požega 10. srpnja bio je prvi dan Škole plivanja u organizaciji Požeškog športskog saveza. S obzirom na to da je bilo nekoliko neuobičajenih situacija tijekom prvog dana, učitelji Škole plivanja mole roditelje da se u narednim danima drže propisanih pravila.

1. Dijete se mora ostaviti kod učitelja u čiju je skupinu upisano. Nekoliko djece je ostavljeno, a za neke je nakon provjere utvrđeno i da uopće nisu upisana u Školu plivanja proteklog vikenda. Radi se od djeci od 6, 7, 8. godina i uz to još neplivačima čiji su roditelji ostavili dijete i napustili kompleks Gradskih bazena. Toga dana su učitelji radili i s tom djecom ali od sutra 11. srpnja toga više nema, već će biti pozvane nadležne institucije. Zbog toga molimo da se takve stvari više ne događaju.

2. Upisi su završili i nema više upisa tijekom obuke. Dijete mora biti na popisu, svi koji još nisu predali potpisanu suglasnost o upisu djeteta u Školu plivanja moraju to napraviti do kraja ovog tjedna.

3. Nakon što je prije svakog sata obuke dijete prozvano od strane učitelja s njegova popisa, tada roditelj može otići s mjesta prozivke – prvenstveno se ovo odnosi na najmanju djecu odnosno skupine neplivača.

“Svih ovih godina roditelji su bili jedan veliki vjetar u leđa oko provedbe naše Škole plivanja, a nadamo se da će tako biti i ove godine i to već od sutrašnjeg dana. Unaprijed Vam se zahvaljujemo na budućoj korektnoj suradnji.” – poručili su na stranici Požeškog športskog saveza.