Scena

Uživajte u gin toniku pod zvijezdama u organizaciji Castruma i Zlatnog luga

11-07-2023 • 07:09
Rva
Rezervirajte si petak za druženje pod zvijezdama uz dobar gin i glazbu na Zlatnom lugu!

Savršenu ljetnu večer neki bi opisali kao ispijanje hladnog gin tonika uz laganu glazbu na otvorenom. Upravo takva savršena ljetna večer dogodit će se u petak, 14.7., koji je rezerviran za gin tonik party pod zvijezdama u organizaciji Zlatnog luga i Castruma.

“Vanjski ambijent restorana pretvorit će se u pravu malu ljetnu oazu. Slamnate klupice, drveni stolići i žaruljice bit će savršena romantična kulisa koju će upotpuniti prekrasan glas Brune Oberan u pratnji Zvjezdana Marijanovića i Tina Tonkovića. Ovaj trio svima nam je dobro poznat – što s evenata koje rado posjećujemo u našem gradu, što s velikih pozornica, ali i s ekrana. Jedva ih čekamo čuti u ovoj kombinaciji.” – poručili su organizatori.

Promotivne cijene pića vrijedit će za gin tonike s Castrum ginom te za Planinkovac, biljni liker koji je plasiran na tržište u travnju. Kako ne biste ostali gladni, Zlatni lug pobrinuo se za posebnu ponudu hrane – na licu mjesta moći ćete uživati u fantastičnim burgerima. U isto vrijeme moći ćete piti, jesti i plesati, može li bolje?! Start je u 20 sati. Ulaz je besplatan, a stol možete rezervirati pozivom na broj  098/472-483. Rezervirajte si petak za druženje pod zvijezdama na Zlatnom lugu!