Sport

Usprkos vrućinama, golijada u drugom kolu 1. Županijske nogometne lige

28-08-2023 • 07:56
Kuzmica i Dinamo Rajsavac su po paklenom vremenu u subotu otvorili drugo kolo 1. Županijske nogometne lige Požeško-slavonske.

Kuzmica i Dinamo Rajsavac su po paklenom vremenu u subotu otvorili drugo kolo 1. Županijske nogometne lige Požeško-slavonske. Drugo kolo popularne lige kompletirano je u nedjelju gdje smo mogli gledati pet vrlo zanimljivih susreta, prenosi Sportalo.hr.

NK KUZMICA – NK DINAMO RAJSAVAC 2:0

Kuzmica je na domaćem terenu tražila pobjedu sa puno većom željom od protivnika Dinama što im je na kraju i uspjelo. Banožić i Novak bili su strijelci pred kraj prvog dijela što se ispostavilo kao konačan rezultat, prenosi Sportalo.hr.

NK KAPTOL – NK BSK BUK 3:2

Premda je gost vrlo dobro ušao u susret i poveo rano domaćini su uspjeli okrenuti vodu na svoj mlin. U drugom dijelu domaćin postiže treći pogodak koji im donosi pobjedu i lijep rođendanski poklon gospodinu Paveliću, prenosi Sportalo.hr.

NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC (D) – HNK GRAŠEVINA 3:2

Dragovoljci su poveli rano, ali Graševina se dva puta vraćala. Za treći povratak bilo je kasno budući da je domaćin zabio gol u 90. minuti za pobjedu i veselje domaće publike, prenosi Sportalo.hr.

NK MLADOST PAVLOVCI – HNK DOBROVAC 1:4

HNK Dobrovac režirao je pravi preokret nakon što su gubili od osokoljenog domaćina. Nakon crvenog kartona u redovima Mladosti gost mudro koristi okolnosti i odvodi utakmicu na svoju stranu te na kraju pobjeđuje, prenosi Sportalo.hr.

NK SLAVEN GRADAC – NK CROATIA MIHALJEVCI 2:2

Zanimljiva utakmica igrala se između Slavena i Croatie. Domaćin je došao do boda u posljednjim minutama susreta, prenosi Sportalo.hr.

NK OMLADINAC ČAGLIN – NK GRANIČAR ZAGRAĐE 1:5

Graničar je deklasirao domaćina iz Čaglina. Od prve do posljednje minute gost je bio bolji te bodove odlaze u Zagrađe, prenosi Sportalo.hr.

Izvor: Sportalo.hr Foto: T.P.