Društvo

Ulaznice za koncert Siniše Vuce su u pretprodaji

28-04-2023 • 07:46
Rva
Nogometni klub Slaven Gradac 20. svibnja na svom stadionu organizira veliki koncert Siniše Vuce!

Nogometni klub Slaven Gradac 20. svibnja na svom stadionu organizira veliki koncert Siniše Vuce kojim će se proslaviti blagdan Spasova, odnosno kirvaj u Gradcu. Ulaznice za koncert su u pretprodaji na čak jedanaest lokacija, u Požegi, Pleternici, Velikoj, Kaptolu, Kutjevu, Novoj Gradišci, Oriovcu i Sibinju

U Požegi ih možete kupiti u Caffe baru Colosseum te Caffe baru Capitol, u Pleternici su mjesta prodaje Caffe bar Phoenix i Caffe bar Majestic, u Velikoj Caffe bar Samson i Caffe bar Wald, Kaptolčani do ulaznica mogu u Caffe baru Čaki, dok je prodajno mjesto u Kutjevu Pizzeria Jeronim. Ulaznice se prodaju i u Novoj Gradišci u trgovini Fiesta sport u pješačkoj zoni, u Oriovcu su u prodaji u Caffe baru Velebit, a u Sibinju u Caffe baru Azzuro.

U pretprodaji se ulaznice prodaju po cijeni od 5 EUR, dok će se na dan koncerta, ukoliko ih još ostane s obzirom na ograničen broj posjetitelja, cijena biti 7 EUR. Organizatori pozivaju sve ljubitelje Vuce i dobrog provoda da svoje karte osiguraju u pretprodaji.

„Vuco je poznat po sjajnim feštama na kojima publika zajedno s njim po nekoliko sati niže njegove velike hitove mahom s kraja 90-ih i početka 2000-ih, ali i nove hitove koji su poznatiji mlađim generacijama. Rajske kočije, Nedjelja, Siromasi, Draga, Ima žena nema broja, Crna ženo, Kraljica kafana, Molim te vrati se, Na vjenčanju tvome, Pijanica, Nek’ sam pija, Tražena si roba u gradu i himna mnogih tuluma – Volim piti i ljubiti samo su neki od hitova uz koje ćete se dobro zabaviti!“ – poručili su iz NK Slaven Gradac.