Crna kronika

Tužna vijest: Zlatna dolina se oprašta od Marka Dumančića

07-12-2023 • 07:01
Rva
Radio Vallis Aurea ovim putem izražava iskrenu sućut Markovoj obitelji i prijateljima, ova tužna vijest je iznenadila cijelu Zlatnu dolinu.

U 46. godini života u svom obiteljskom domu u Vidovcima, jučer je iznenada preminuo Marko Dumančić, dugogodišnji sportski radnik, nogometaš i tajnik Nogometnog kluba Dinamo Vidovci – Dervišaga.

Marko je rođen 28. kolovoza 1978.  godine u Požegi, a cijeli nogometni put vodio ga je kroz njegov Dinamo gdje je igrao od malih nogu, prošavši sve kategorije u omladinskom pogonu da bi dugi niz godina igrao za prvu momčad, a kasnije i za veterane kluba. Po završetku aktivne igračke karijere uz klub je ostao vezan kad tajnik u nekoliko mandata i član uprave, piše Požeški športski savez.

Završio je Ekonomski fakultet u Osijeku, a bio je dugogodišnji djelatnik Hrvatske gospodarske komore, odnosno, Županijske komore u Požegi gdje je bio poslovni tajnik. Također je predavao i na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja u Požegi gdje je bio i član Gospodarskog vijeća – savjetodavnog tijela za gospodarske teme i stvaranje bolje sinergije s poduzetnicima Požeško-slavonske županije.

Radio Vallis Aurea ovim putem izražava iskrenu sućut Markovoj obitelji i prijateljima, ova tužna vijest je iznenadila cijelu Zlatnu dolinu. Marka ćemo pamtiti kao dobrog suradnika i još boljeg čovjeka.