Sport

Traži se izvođač radova na izgradnji tribine stadiona Slavonija

24-08-2023 • 08:23
Rva
Procijenjena vrijednost nabave je 2.536.285,00 eura bez PDV-a

Grad Požega pokrenuo je postupak javne nabave za radove na izgradnji tribine na stadionu Slavonija. Procijenjena vrijednost nabave je 2.536.285,00 eura bez PDV-a. Ovaj zahvat predviđa izgradnju zapadne tribine, zatvorene zgrade sportsko-rekreacijske namjene, koja ima dvije etaže i završava natkrivenim gledalištem.

U suterenu bi trebale biti smještene četiri svlačionice s tuševima i sanitarnim čvorovima, prostorija za prvu pomoć, prostor za delegata sa sanitarnim čvorom, prostori za doping kontrolu – čekaonica i prostor testiranja, svlačionice za suce s kupaonicom, te spremište za lopte i praonica rublja. Sjeverni i južni dio zgrade ima direktan pristup iz prizemlja i tu su smještene sanitarije za gledatelje i toplinska podstanica u sjevernom dijelu zgrade, te ugostiteljski objekt s garderobom i sanitarnim čvorom i svlačionica i sanitarni čvor za invalide u južnom dijelu zgrade. Na katu se nalazi tajništvo kluba s dvoranom za sastanke i sanitarnim čvorom, te fitness dvorana sa svlačionicom i sanitarnim čvorom. Iz predprostora može se direktno izaći na vanjski natkriveni prostor tribine – svečanu ložu.

Rok za dostavu ponuda je 11. rujna do 12 sati, nakon čega će uslijediti javno otvaranje ponuda. Ugovor će se sklopiti u roku od 30 dana od Odluke o odabiru, a odabrani ponuditelj trebao bi građevinske radove, te montažu i instalaciju s puštanjem u rad uređaja i opreme izvesti u roku od 12 mjeseci od uvođenja u posao.