Sport

Tom Pirc i Niko Škoko Zdelar zlatni

21-11-2023 • 18:39
Rva
U vrhunskom organizacijskom aranžmanu STK Požega, u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc proteklog vikenda održan je Regijski turnir za najmlađe uzraste.

U vrhunskom organizacijskom aranžmanu STK Požega, u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc proteklog vikenda održan je Regijski turnir za najmlađe uzraste.

Klub je ugostio igrače naše regije, koji su se odazvali u velikom broju, te je popunjenost gledališta i stolova bila na zavidnom nivou. Naši najmlađi predstavnici nastupili su u nekoliko kategorija, a najveći uspjeh i zlato osvojili su Tom Pirc, koji je svojom kvalitetom bez izgubljenog seta dokazao kvalitetu rada u klubu, a također i najmlađi predstavnik kluba Niko Škoko Zdelar, koji je također osvojio zlatnu medalju i uvjerljivo prvo mjesto.

Oba igrača su učenici Osnovne škole „Dobriša Cesarić“ koja svakodnevno pomaže u organizacijskom dijelu treninga svojih mladih sportaša. Iz kluba naglašavaju da je ovo bio prvi turnir i veliko iskustvo za početnike , a  boje kluba obranili su na najljepši mogući način, osvajanjem medalja, u svojim kategorijama:
Klinci:

1. mjesto Niko Škoko Zdelar

2. mjesto Vito Horvat

3. mjesto Matija Veić

Klinceze:

2. mjesto Martina Veić

3.mjesto Mihaela Ivčetić

4.mjesto Brigita Mandić

Najmlađi kadeti:

1. mjesto Tom Pirc

3.mjesto Ivano Špehar

Najmlađe kadetkinje:

4. mjesto Mihaela Ivčetić

Čestitali su trenerima Zlatku Pirc, Nikolini Raguž i Bruni Petek na pomoći i uspjesima  igrača, te mladim sucima i roditeljima na angažmanu navijačima na podršci.