Scena

Sutra nas očekuje otvorenje Ninine čarobne Shhhume!

05-12-2023 • 09:18
Rva
Sutra nas očekuje otvorenje Ninine čarobne Shhhume uz predivan ambijent podno Papuka uz preko dvije tisuće lampica i raznih ukrasa, tradicionalno puštanje lampiona želja, otvorenje klizališta te koncert Danijele Martinović!

Ove srijede, 6. prosinca na blagdan Svetog Nikole, otvara nam se jedan od najčarobnijih advenata u Slavoniji, to je naravno advent u Nininoj čarobnoj Shhhumi. U emisiji „Jutro s Matkom“ razgovarali smo s Tihanom Šutalo ispred Aquaparka Shhhuma, koja nam je najavila što nas sve očekuje tijekom ovogodišnjeg Adventa.

Treći po redu Advent Ninina čarobna Shhhuma svake godine biva sve čarobniji, a ova godina nije iznimka!

„Kako je on svake godine do sada bio sve bogatiji i čarobniji, ni ove godine nismo zakazali po tome pitanju, tako da sve posjetitelje očekuju zaista posebni blagdani u Aquaparku Shhhuma. Otvorenje Adventa je u ovu srijedu, 6. prosinca od 17 sati, a sve posjetitelje očekuje svečano otvorenje klizališta uz atraktivan nastup Veličkih mažoretkinja, te podjela besplatnih lampiona želja koje ćemo svi pustiti u nebo u isti trenutak od 18,30 sati. Kao šećer na kraju, vrhunska zabava uz koncert Danijele Martinović!“ – najavila je Šutalo.

Ulaz na otvorenje i veliki koncert je besplatan za sve posjetitelje, ulaznice je potrebno kupiti samo za datume koncerata, a ove godine dolaze zaista velika imena

„Advent je otvoren svaki da od 17 sati te je na njega ulaz besplatan sve dane pa tako i na dan otvorenja. Iznimka je šest datuma kada imamo koncerte velikih domaćih i regionalnih izvođača za koje se ulaz naplaćuje.“ – naglasila je Tihana.

Na najveći Advent u Slavoniju stižu Jelena Rozga, Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Cambi, Halid Bešlić, Saša Matić,  Lexington, Milica Pavlović i mnogi drugi. Ulaznice za koncerte možete osigurati putem usluge Eventim.

Svaka nedjelja je rezervirana za Family Sunday, dan namijenjen obitelji i djeci

„Family Sunday je dan namijenjen obiteljima i prvenstveno djeci, gdje ćemo se svaku nedjelju zabavljati s maskotama, imati disko na ledu i razne animacije. No, nije samo nedjelja dan za djecu, jer smo se za ovogodišnji Advent zaista pobrinuli da svaki dan bude odlična zabava za djecu. Sve posjetitelje tako očekuju i dvije igraonice od kojih je jedna zatvorenog tipa za djecu od 3-6 godina uz tetu čuvalicu, također ih očekuje i Božićni Grinch vlakić te dječji vrtuljak i klizalište u dječjoj zoni adventa.“ – dodaje.

Na Badnjak dočekujemo Djeda Božićnjaka koji dolazi s kočijom prepunom darova

„Badnjak je u Aquaparku zaista čaroban dan, pa nas već treće godine za redom očekuje doček Djeda Božićnjaka koji kod nas dolazi kočijom koju vuku konji i koja je prepuna darovima za najmlađe. Sva djeca će se moći uslikati s Djedicom te će od njega dobiti poklon. Što se tiče Božića, Advent je na taj dan zatvoren jer je to ipak dan koji trebamo provesti s obitelji i nama najmilijima.“ – rekla je Šutalo.

Kao i proteklih godina, poseban je doček Nove godine u podne, kada se u nebo ispusti preko 500 šarenih balona

„Doček Nove godine u podne je postao tradicija kod nas, a svake je godine sve veselija. Ove godine zabavljat će nas Giuliano, a u podne ćemo svi zajedno pustiti preko 500 šarenih balona u nebo. Posebno treba naglasiti kako na staru godinu advent radi od 10 do 17 sati.“

Tijekom trajanja Adventa od 6. prosinca do 6. siječnja, posjetitelje očekuje bogata gastronomska ponuda

„Na preko dvadeset adventskih gastro objekata sve posjetitelje očekuje zaista vrhunska ponuda hrane i pića. Poseban naglasak je kao i svake godine upravo na domaćim proizvodima i autohtonim receptima. Svaka kućica priprema svoje posebne delicije, te smo sigurni da će svatko pronaći svoje omiljeno blagdansko jelo na našem Adventu.“ – ističe Tihana Šutalo, a sve informacije o radnom vremenu, programima i koncertima mogu se pronaći na društvenim mrežama Aquaparka Shhhuma.

Cijeli razgovor poslušajte na našem Mixcloud kanalu i vidimo se u Nininoj čarobnoj Shhhumi!