Sport

STK Požega pobjednik kadetske Lige prvaka – Luka Budimir najbolji igrač

02-05-2023 • 12:27
Rva
Iz kluba su zahvalili trenerima Nikolini, Zlatku i Robertu na vodstvu najmlađih te članovima kluba i roditeljima na pomoći oko organizacije

Liga prvaka regije za kadete održana je u Požegi ovoga vikenda, gdje je STK Požega ugostio najbolje plasirane klubove: STK Bjelovar, STK Pitomača i STK Graničar.

Požeški klub predstavili su Nera Vujasinović, Luka Budimir i Ivan Smiljanić. Uvjerljivom pobjedom protiv sve tri ekipe Požega je nakon duge pauze i velikog broja godina ponovo na pobjedničkom postolju. Također, treba napomenuti da je Luka Budimir od 22 odigrane utakmice izgubio samo 3, te je tako postao najbolji kadet naše regije.

Klinci i najmlađi kadeti odigrali su Regionalni TOP 8 u Požegi te za djevojčice u Virovitici. Najmlađa kadetkinja Eva Josipović, pod vodstvom iskusne trenerice Ljiljane Miletić, u Virovitici je zauzela drugo mjesto, dok je Vito Horvat u skupini Klinci zauzeo treće mjesto, dok je u skupini najmlađih kadeta četvrti bio Ivano Špehar, a Mato Ivčetić šesti.

Iz kluba su zahvalili trenerima Nikolini, Zlatku i Robertu na vodstvu najmlađih te članovima kluba i roditeljima na pomoći oko organizacije.