Sport

Sportske igre umirovljenika županije: „Hvala vam na neizbrisivim tragovima rada i aktivnom djelovanju i danas“

28-09-2023 • 07:25
Rva
Sportske igre umirovljenika županije: „Hvala vam na neizbrisivim tragovima rada i aktivnom djelovanju i danas“

Jakšićka Matica umirovljenika domaćin je 21. sportskih igara koji su od ranih jutarnjih sati u sportskome duhu okupili brojne pripadnike zlatne dobi županije. Na samom otvorenju sportskih susreta u organizaciji Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije, prisutne su pozdravili Slavko Glavaš, predsjednik Matice umirovljenika Jakšić, Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije, požeško-slavonska županica Antonija Jozić te načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević.

Prilikom otvorenja sportskih igara, županica Jozić iskazala je zahvalu umirovljenicima koji i u zasluženoj mirovini nastavljaju biti aktivni dionici zajednice.

– Svima vama prvenstveno želim zahvaliti na svemu onome što ste tijekom radnog vijeka činili na svojim radnim mjestima i na svim onim neizbrisivim tragovima dobrobiti koje ste ostavili u poduzećima, obrtima i ustanovama. Isto tako, velika vam hvala što ste i u vremenu u kojemu zasluženo trebate uživati u mirovini ostali aktivni dionici koji svojim aktivnostima oplemenjuju našu zajednicu – rekla je županica Jozić.

Pripadnici zlatne dobi svoje druženje začinili su natjecanjem u disciplinama viseće kuglane, pikada, kolutova, šaha i bele, uz neizostavne priče iz mladosti koje su vrijedni putokazi iskustva mlađim generacijama.

Ukupni pobjednik su bili natjecateljice i natjecatelji Matice umirovljenika Jakšić koji su bili i najzastupljenija ekipa. Druga je bila ekipa MU Orljava Brestovac, a treće mjesto zauzela je ekipa iz MU Kaptol.