Crna kronika

Prilikom nadzora prometa odbio testiranje na droge

28-01-2023 • 08:21
Rva
Protiv 23-godišnjaka slijedi prekršajni nalog

U petak 27. siječnja 2023. oko 19.30 sati u mjestu Dobrovac, policijski službenici su zaustavili osobni automobil marke „Citroen“, bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak koji je odbio preliminarno testiranje na opojna sredstva. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s daljnjim upravljanjem vozilom 23-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Protiv 23-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.
U razdoblju 26./27. siječnja 2023. u mjestu Poljana u Ulici Ljudevita Gaja, nepoznati vozač koji je upravljao teretnim automobilom, kretao se vozilom na neobilježenom parkirališnom prostoru, a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za imovinu prilikom čega je prednjim dijelom udario u betonski nosač spomen ploče koja se razbila. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem

U razdoblju od 12. do 26. siječnja 2023. u blizini mjesta Češljakovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u osobni automobil u vlasništvu 49-godišnjaka i otuđio razne dijelove. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.