Gospodarstvo

Požeški KTC slavi 25 godina: Povjerenje kupaca raste i dalje

18-02-2023 • 11:20
Rva
Za kupce su pripremili iznenađenja, degustacije i poklone, a posebne pogodnosti očekuju članove Kluba vjernosti

Među prvim robnim centrima u Požegi bio je onaj KTC-a. Sad već davne 1998. godine ponudili su Požežanima u svom prvom centru u Industrijskoj ulici dobru kvalitetu po povoljnim cijenama, a kupci su im uzvratili povjerenjem koje traje već četvrt stoljeća. Usprkos tome što su u posljednjih desetak godina u Požegu stigli i drugi veliki trgovački lanci, KTC ne samo da je opstao, nego je svoju ponudu upotpunio otvaranjem KTC Poljoljekarne i KTC Benzinske postaje – sve na adresi Pavla Radića 46a.

Prvih 25 godina u Požegi slave danas s kupcima, a mi smo porazgovarali s direktoricom Nadom Blažević, jednom od prvih pet zaposlenica KTC-a. „Imamo stalne kupce, a našom ponudom cijena i akcijama nastojimo ih zadržati te privući nove.“, rekla je Blažević. Pozvala je sve kupce da im se danas pridruže u proslavi, jer su pripremili brojna iznenađenja, degustacije i poklone, a posebne pogodnosti očekuju članove Kluba vjernosti, koji današnjom kupnjom ostvaruju duple bodove.

KTC je poznat ne samo po dobrim cijenama, nego i odnosu prema svojim zaposlenicima. To da je na čelu požeškog robnog centra osoba zaposlena od prvog dana već govori samo za sebe, a ono po čemu su posebni jest da više od tri godine robni centri KTC ne rade nedjeljom, državnim praznicima i blagdanima.

„Posebno smo oduševljeni što te dane možemo provesti sa svojim obiteljima, mislim da sve i jedan zaposlenik to jako cijeni. Osim toga – radim ovdje 25 godina, a osobni dohodak nije kasnio niti jednog dana. Obitelj Katavić se zaista brine za svoje radnike, na čemu smo im zahvalni.“, istaknula je direktorica Blažević.

Dodajmo da je KTC jedan od svega tri trgovačka lanca u Hrvatskoj koji je pristao biti dio „bijele liste“ i dostavljati Vladi podatke o cijenama oko 350 artikala, koje će kupci moći uspoređivati. Ovime se želi pokušati zaustaviti neopravdani porast cijena od uvođenja eura, čemu se trgovački lanac KTC transparentno priključio.

Sretan rođendan KTC!