Gospodarstvo

Potpora Zaklade “Ivan Bulić“ učenici Ivani Kovačević i projektu Jedan dan u pekari

05-12-2023 • 18:22
Rva
Učenica Ivana Kovačević zaprimila je potporu Zaklade „Ivan Bulić“, a veliku potporu je zaprimio i projekt „Jedan dan u pekari“ kojeg je osmislila i prijavila profesorica Tonka Šarić.

U Zagrebu je danas održana Svečana dodjela potpora Zaklade „Ivan Bulić“ gdje je Ivana Kovačević, učenica drugog razreda Poljoprivredno-prehrambene škole Požega zanimanja pekarica, u pratnji ravnateljice Marije Mršo Rajić zaprimila u iznosu od 1500 eura. Natječaj Zaklade Ivan Bulić namijenjen je za potporu školskom projektu značajnom za struku i stipendiju učeniku/ci s izvrsnim postignućima

Zakladna uprava Zaklade Ivan Bulić također je dodijelila potporu projektu „Jedan dan u pekari“ u iznosu od 3000 eura. Projekt je osmislila i prijavila profesorica Tonka Šarić, a u ime Škole potporu je preuzela ravnateljica Marija Mršo Rajić.

„Svečana dodjela održala se u Muzičkoj akademija Sveučilišta u Zagrebu, a od ravnateljice doznajemo kako je cijeli događaj bio vrlo svečan te popraćen nastupima poznatih glazbenika poput Sandra Bagarić, Luka Bulić i drugih. Ovogodišnjim potporama nastavljamo s dosadašnjom kvalitetnom suradnjom između naše Škole i Zaklade Ivan Bulić. Od srca zahvaljujemo Zakladi Ivan Bulić!“ – poručili su iz Poljoprivredno-prehrambene škole Požega.