Scena

Posljednji poziv za Dobre vibracije u Požegi!

26-06-2023 • 07:17
Rva
Ovog petka Požegu će ispunjavati zvuci jazza, funka, trapa i elektronske glazbe u sklopu 2. izdanja Urban festa "Dobre vibracije".

Ovog petka održava nam se Požega Urban fest – Dobre vibracije #2! Proteklog tjedna ugostili smo organizatore da nam ispričaju više o posljednjim pripremama i što sve možemo očekivati na prostru bivšeg atletskog stadiona u Požegi. U emisiji „Jutro s Matkom“ gostovali su Zvjezdan Marjanović Zveki i Damjan Pirović,

Ovog petka Požegu će ispunjavati zvuci jazza, funka, trapa i elektronske glazbe u sklopu 2. izdanja Urban festa “Dobre vibracije”.

Najavili smo već bogati program koji će se odvijati na bivšem atletskom stadioni i u Parku pod gradom. Očekuje nas nastup Big banda Požega, domaćina Urban festa, te njih ovih gostiju – Dine Jelusića, Matije Cveka, Brune Oberan, Elvisa Stanića i Nere Mamić.

„Programa je za jednu noć stvarno puno, bit će par instrumentalnih stvarni i svaka će bit s gostima. Mogli smo razvući program i na dva dana da je bilo više sreće, ali ove godine će biti tako. Imamo 12 pjesama koje će izvesti Big band, a svaka je nekakva priča za sebe. Doći će do toga da će svaki izvođač htjeti nešto produžiti, ali nećemo imati vremena nažalost.“ – rekao je Zveki.

Nakon Big banda nastupaju Darko Rundek & ekipa, popularna trap grupa Kuku$ te Soulfingersi.

Park pod gradom bit će prostor druženja i eno-gastro ponude, ali i mjesto gdje će se održati „Art park“, aktivnost koju organizira Turistička zajednica Grada Požega u suradnji s udrugama. U Parku će atmosferu zagrijati The Morenos od popodnevnih sati.

„Nakon warm up programa u Parku pod gradom, tamo Morenosi sviraju kako ljudi budu dolazili. Jedan prelijepi program nakon toga slijedi koji smo pripremili za naše sugrađane, jedva čekamo vidjeti nasmijana lica kao što smo vidjeli i prošle godine. Već popodne od 17 sati će u Parku pod gradom krenuti program “Art park”, za djecu i starije. Od 19 sati će krenuti bend The Morenos kao nekakav doček. Mi krećemo svirati od 20,30 sati na pozornici ispod Parka, odnosno na prostoru bivšeg atletskog stadiona.“ – dodao je Zveki.

„Oko 22,30 bi trebao početi svirati Darko Rundek & ekipa, oko ponoći će krenuti Soulfingersi. Za kraj ostavljamo Kuku$, oni bi trebali zatvoriti tu kompletnu priču. U nekakvim pauzama dok se bendovi budu mijenjali bit će naš DJ Topa. Imat ćemo na jednoj pjesmi i DJ-a, izvest ćemo „tehno himnu“ u jednom super izdanju Big banda. DJ Peznt, Tomislav Pasanec je moj prijatelj i znamo se dugi niz godina, dosta je uspješan vani i svira najveće inozemne festivale. On je ostvario dobru suradnju s HRT Big bandom, onda smo ga pitali da dođe i s nama izvesti nešto, mislim da će to biti baš super.“ – rekao je Damjan Pirović.

Cijeli razgovor poslušajte na našem Mixcloud-u.