Društvo

Posebna regulacija prometa tijekom proslave Dana grada Požege

07-03-2023 • 14:05
Rva
Iz Turističke zajednice Grada Požege mole sugrađane da se radi svoje sigurnosti i sigurnosti svih sudionika u prometa pridržavaju posebne regulacije prometa.

Iz Turističke zajednice Grada Požege obavještavaju sugrađane i goste kako će zbog organizacije programa proslave Dana grada Požege i Grgureva promet na Trgu Svetog Trojstva i okolnim ulicama u petak 10. ožujka i u subotu 11. ožujka biti organiziran prema sljedećem rasporedu:

U petak 10. ožujka od 06 sati ujutro do 11. ožujka do 24 sata zatvara se promet u kretanju i mirovanju na centralnom parkiralištu na Trgu Sv. Trojstva.
U subotu 11. ožujka zatvara se promet u kretanju i mirovanju na Trgu Sv. Trojstva od 06 sati ujutro do 22 sata.

Privremeno se zaustavlja promet na relaciji Željeznički kolodvor u Ulici Franje Cirakija –Ulica Stjepana Radića – Kamenita vrata – Trg 123. brigade od 11,15 sati na 10 minuta radi prolaska svečane povorke povijesnih postrojbi.

Zatvara se Ulica Pape Ivana Pavla II. za sav promet od 06 sati ujutro do 14 sati radi organizacije grgurevskog pucanja.

Sugrađani koji koriste javni gradski prijevoz će zbog posebne regulacije prometa preko Trga Sv. Trojstva u subotu 11. ožujka moći koristiti najbližu autobusnu stanicu u ulici Matije Gupca, odnosno Dom zdravlja.

Iz Turističke zajednice Grada Požege mole sugrađane da se radi svoje sigurnosti i sigurnosti svih sudionika u prometa pridržavaju posebne regulacije prometa u centru grada koja je na snazi 10. i 11. ožujka 2023. godine.