Scena

Portfolio: Osigurajte svoju imovinu od prirodnih nepogoda – odličan recept za miran san

29-08-2023 • 12:27
Rva
Premda se građani najčešće susreću s osiguranjem vozila koje je obavezno, u zadnje vrijeme sve su češći zahtjevi za osiguranjem kuća i stanova.

Svjedoci smo čestih elementarnih nepogoda koje mogu biti neugodne i prouzročiti znatnu materijalnu štetu. Temperaturni ekstremi, suše, obilne padaline, poplave, bujice, tuče, oluje, potresi, klizanje tla i druge prirodne pojave mogu u nekoliko sekundi ugroziti imovinu u koju ste dugo i mukotrpno ulagali.

No, razloga za strah ipak nema jer mudar čovjek će osigurati ono što mu je vrijedno.

Zašto je osiguranje važno? U prvom redu, dobra polica osiguranja će Vam priuštiti miran san. Puno je lakše promatrati sve ugroze ako znate da je Vaš stan, kuća osigurana od spomenutih elementarnih nepogoda. Ako se i dogodi osigurani slučaj znate da imate osiguranje koje će Vam nadoknaditi štetu. Ne morate se brinuti ako ste se zadržali u gradu ili negdje izvan naselja s automobilom ako znate da imate kasko i da će eventualna šteta, za koju biste inače morali izdvojiti barem jednu plaću ili više, biti nadoknađena iz police osiguranja.
Osigurali biste se, ali ne znate koju policu izabrati? Na tržištu je više osiguravateljskih društava i svako od njih nudi različite mogućnosti koje Vas možda i zbunjuju. Zato je tu Portfolio, prvo trgovačko društvo u Požegi i našoj županiji koje se bavi zastupanjem u osiguranju s kojim možete usporediti police, cijene, pokrića i izbrati onu policu koja će najbolje pristajati Vašim mogućnostima i potrebama.

Premda se građani najčešće susreću s osiguranjem vozila koje je obavezno, u zadnje vrijeme sve su češći zahtjevi za osiguranjem kuća i stanova.

Portfolio zastupanje nudi svaku vrstu osiguranja – za vozila, stambene objekte, poljoprivredna polja i usjeve, tvrtke, zdravlje, život i imovinu. Portfolio raspolaže sa preko 1.000 zadovoljnih klijenata diljem Hrvatske i praktički svatko od njih potvrdit će Vam isto – isplati se osigurati jer nikad ne znaš – tragedija koju ste neki dan gledali na vijestima, može se dogoditi i Vama.

„Moja obitelj i ja već niz godina surađujemo sa tvrtkom Portfolio. Uvelike su mi olakšali pri odabiru police osiguranja koja bi zadovoljila sve naše želje i potrebe. Odgovore na sve naše upite dobili smo na jednom mjestu.“ – Svjetlana C., Kutjevo.

„Za partnera u osiguranju izabrao sam tvrtku Portfolio jer uvijek dobijem nekoliko ponuda gdje usporedim pokrića, cijene i daju mi preporuku na osnovu mojih želja. Puno mi znači njihova pomoć u postupku prijave i naplate odštetnog zahtjeva u čemu sam imao pozitivnih iskustava.“ – Leon J., Požega.

„Poslovno surađujemo već nekoliko godina. Sve odgovore dobijem na jednom mjestu što moje susrete sa osiguranjem čine puno lakšim. Iskustva na prijavi i naplati osiguranog slučaja na vozilima, a posebno nakon potresa u Zagrebu su pozitivna nakon čega smo samo povećali suradnju.“ – Stjepan K., Zagreb

Poštedite se nerviranja. Osigurajte svoju imovinu jer ništa ne može platiti miran san.

„Zadovoljna sam sa načinom suradnje jer zajednički donosimo odluke između više oblika ponuda. Sve odgovore na brojna pitanja oko osiguranja dobijem na jednom mjestu što moj susret sa osiguranjem čini bez stresa. Već dugo vremena osiguravam svoju imovinu, a brojne elementarne nepogode lakše doživljavam kad znam da imam policu pomoću koje mogu sanirati sva potencijalna oštećenja.“ – Marija Č., Vir

„Zašto sam izabrao Portolio i zašto bi ih preporučio? Dali su mi novu dimenziju poslovanja sa osiguranjem. Bez stresa i puno lakše pristupam poslovima sa osiguravajućim društvima jer sve savjete i preporuke dobijem na jednom mjestu. Moja iskustva sa ugovaranjem polica i naknadom štete su samo pozitivna i suradnju nastavljamo i dalje.“ – Damir M., Požega.