Društvo

Policija poziva građane da predlože lokacije za provođenje pojačanog nadzora

13-06-2023 • 08:03
Rva
Poziv građanima: Predložite lokacije za provođenje pojačanog nadzora sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga

U skladu s planom aktivnosti organizacije „ROADPOL-a“ od 14. do 20. lipnja 2023. godine provest će se preventivno-represivna akcija „Nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga“, dok će se od 17. lipnja u 7 sati do 18. lipnja u 7 sati provoditi 24-satni pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.

“Pozivamo građane da nam od 12. do 15. lipnja, na e-mail adresu predlože lokacije na kojima smatraju da bi bilo korisno provoditi pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.” – pozivaju iz PU požeško-slavonske.

Akcijom je predviđeno provođenje mjera usmjerenih na ostvarivanje veće razine sigurnosti u prometu, s ciljem sprječavanja počinjenja prometnih prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i/ili droga, kao i drugih težih prometnih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća.