Crna kronika

Pod utjecajem alkohola omalovažavao i vrijeđao policijske službenike

31-12-2023 • 10:02
Rva
Pod utjecajem alkohola omalovažavao i vrijeđao policijske službenike

Policijsko izvješće: U subotu 30. prosinca 2023. oko 20.55 sati u Pleternici u Ulici Ivana Šveara u ugostiteljskom objektu, 25-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.

Navedeni je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policijsko izvješće: U subotu 30. prosinca 2023. oko 21.45 sati u mjestu Čaglin u Ulici kralja Tomislava u prometu je zatečen 45-godišnjak koji je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta te pod utjecajem alkohola od 1,73 promila upravljao neregistriranim i neosiguranim traktorom bez registracijskih oznaka.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 45-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima.