Kultura

Plesni studio Marine Mihelčić – Iz Italije s 34 zlatne medalje!

22-05-2023 • 09:07
Rva
Vratili su se s 34 zlatne medalje, 24 srebrne i 10 bronci u raznim kategorijama i dobnim skupinama.

Plesni studio Marine Mihelčić vratio se rano jutros s velikog natjecanja u Riminiju u Italiji. Otišli su tamo s dva autobusa punih plesača i roditelja iz požeškog i novogradiškog studija. Njihove 88 koreografija pokazale su se uspješne, tako su se vratili s 34 zlatne medalje, 24 srebrne i 10 bronci u raznim kategorijama i dobnim skupinama. Treneri i koreografi na natjecanju bili su Nataša Ledić, Adrijana Jurić, Hana Ledić i Marina Mihelčić.

Pored toga osvojili su i posebne nagrade.

Za BEST TALENT – Iris Lalić, osvojila je besplatnu kotizaciju i smještaj na sljedećem natjecanju u Pragu, Lora Ledić osvojila je kotizaciju i smještaj u Pragu, te Leon Strinavić koji je osvojio kotizaciju u Pragu.
Bio je ovo kao i obično nezaboravan plesni vikend, gdje smo upoznali nove grupe i nove plesače Europe. Kako bi djeci ovaj put bio nezaboravan, usprkos velikim poplavama i zatvorenim cestama, posjetili smo Veronu, San Marino i Veneciju., upoznajući ih s Europom. Sada je pred nama mogućnost odlaska u Prag u studenom i naravno što se posebno veselimo odlazak na natjecanje u Pariz sljedeće godine u svibnju.“ – dodaju.