Društvo

Organizirali Plavu noć povodom 77. godišnjice Nogometnog kluba “Dinamo” Vidovci-Dervišaga

08-11-2023 • 07:22
Rva
Tako je nakon niza godina ponovo održana Plava noć Nogometnog kluba „Dinamo” Vidovci - Dervišaga koja je na druženju okupila članove i simpatizere ovog kluba, a bila je u znaku broja 77.

Uprava Nogometnog kluba “Dinamo” Vidovci – Dervišaga je u subotu, 04. studenog 2023. u klupskim prostorijama organizirala “Plavu noć” povodom 77. godina postojanja svog kluba. Zabava je okupila 120 gostiju koje je do dugo u noć zabavljala grupa “Majestic”, a uz večeru bila je organizirana i bogata tombola, piše Požeški športski savez.

Tako je nakon niza godina ponovo održana Plava noć Nogometnog kluba „Dinamo” Vidovci – Dervišaga koja je na druženju okupila članove i simpatizere ovog kluba, a bila je u znaku broja 77 pa su u dvorani bili izvješeni Dinamovi dresovi s brojem 7. 

Sve nazočne je prije početka večere pozdravio predsjednik kluba Marinko Marić, a potom i predsjednik Mjesnog odbora Vidovci Josip Širić, predsjednik Mjesnog odbora Dervišaga Marko Leko, zamjenik gradonačelnika Požege dr. sc. Borislav Miličević i vidovački župnik Branko Šipura.

Foto: sport-pozega.hr